Dineren

In onze Bed & Breakfast zijn alle ingrediënten aanwezig voor een heerlijk culinair arrangement. Naast een ecologische zwemvijver, gezamenlijke woonkamer, terras en een mooie omgeving, verwennen wij u graag met een heerlijk ontbijt enekel avonden in de week bereiden we ook het diner voor onze gasten.

Het ontbijt wordt geserveerd in de gezamenlijke kamer en bij mooi weer op onze ruime veranda.

Bij de samenstelling van onze maaltijden maken we gebruik van eerlijke en hoogstaande producten. Alle gerechten komen uit eigen keuken en worden zoveel mogelijk samengesteld uit verse en lokale ingrediënten.

Wist u dat er in het voor- en najaar, wanneer de grond wat vochtiger is vele verschillende paddestoelen groeien op onze finca waar je heerlijke gerechten van kunt maken? Het ontbijt wordt geserveerd bij het hoofdhuis op de ruime gemeenschappelijke veranda. Als de ochtendzon nog niet warm genoeg is dan serveren wij het ontbijt binnen.

U kunt bij Valle del Arroyo op diverse avonden ook mee dineren. Het diner wordt geserveerd in de gezamenlijke eetkamer en bij mooi weer buiten op onze ruime veranda.

Een 3 gangen menu kost € 29,50 exclusief drankjes.