Gastenboek

80 Berichten

 • Meer dan geweldig!! Gastheren Luc en Johan leggen je met zoveel liefde in de watten. Ons huisje (net als de andere) lag heerlijk rustig gelegen, bedden om U tegen te zeggen, ontbijt waar je vrolijk van wordt en tips op maat om de omgeving te verkennen. Alles tot in de perfectie. Een plek om echt tot rust te komen. Dank voor jullie geweldige gastvrijheid. Komen hier graag terug.

 • Twee heerlijke dagen gehad bij Luc en Johan.
  De gastvrijheid, het eten en drinken en accommodatie zijn van een ongekend hoog niveau. De gespreken aan tafel waren goed en leerzaam. De wandelingen prachtig. En tot slot iedere dag weer de zon.
  Beste Luc en Johan bedankt voor deze bijzondere dagen. Wij komen zeker terug.
  Corrie en Willem van Duijn
  Uit Katwijk aan Zee

 • Zo mooi, zo stil, zo lekker.(Vooral de toetjes) Nog mooier dan op de foto’s. Lieve Luc en Johan, bedankt voor alles.Het was fantastisch!

 • De beide gastheren Luc en Johan zorgen ervoor dat je een super fijn verblijf hebt! Niet te beschrijven, dat móet je ervaren! De accommodatie voldoet aan alles en meer; Netflix, luxe bed, mooi terras etc… Luc en Johan hebben een diner verzorgd, erg lekker met bijpassende dranken. Kortom; boeken!

 • Beter kan niet!
  Wij hebben 11 nachten bij Luc en Johan doorgebracht en het was geweldig !
  Mooi huisje, super ontbijt , prachtige plek en enorme goede gast heren. Ze geven tips over wandelingen , hebben routes en geven daar uitleg bij. Hebben goede tips mbt restaurants, Sevilla, dorpen in de buurt en koken ook nog eens geweldig.
  We zijn op onze trouwdag verwend door de mannen en ze denken aan alles.
  Deze gastvrijheid , de prachtige plek en het mooie wandel gebied hebben onze vakantie super gemaakt .
  Bedankt Luc en Johan ! Wij komen graag terug.

1 4 5 6

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.